Priser & Funktioner

Ett tidsredovisningssystem skall inte kosta skjortan - därför erbjuds Tidsrapporter till ett fast pris. Det betyder inga månadsavgifter, inga avtalstider, inga användaravgifter och därför inga bekymmer! Vår basversion kostar 9.990 kr där de vanligaste funktionerna ingår. Istället för att köpa ett system med onödigt mycket avancerade funktioner väljer du själv vilka eventuella tilläggsfunktioner du behöver. Många av våra kunder klarar sig dessutom utmärkt med enbart basversionen.

Vi tar hand om installation, självklart ingår fri support och allt material du behöver för att komma igång. Vi erbjuder hosting av systemet där vi lagrar alla dina uppgifter säkert i molnet med backup 3 gånger per dag. Det enda du som kund behöver är en internetanslutning för att använda systemet. Vill du lägga till funktioner i efterhand kan du självklart göra detta också. Saknar du någon funktion nedan som är vitalt just för ditt företag? Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Tidsrapporter Bas kostar endast 9.990 kr exklusive moms - inga månadsavgifter för användare tillkommer.

Första året ingår vårt förmånliga service och supportavtal helt kostnadsfritt. Avtalet sägs upp automatiskt efter 12 månader även om vi rekommenderar våra kunder att förnya detta avtal. Detta är dock ej obligatoriskt för att kunna använda ditt system. Om du ej vill förlänga avtalet betalar du istället per supportärende, utbildningstillfälle och timme . För att läsa mer om vad som ingår i vårt service och supportavtal, tryck här.

1. Det här ingår alltid

2. Ange antal användare

I BAS-paketet ingår 15 st användare. Önskar man fler användare så säljs de i 10-pack för 2000:-.
Fyll i ditt önskade antal användare ovan så ser du längst ner på sidan vad ert pris blir.

3. Tillvalsmoduler

4. Extra språk

5. Tillbehör

Tidrapportering till fastpris!

Nedan ser du pris uträknat för basversionen och de tilläggsfunktioner som finns i detta paketet. Du kan alltid välja att anpassa systemet så som du själv önskar och behöver du hjälp med något så tveka inte att ta kontakt med oss!