Personalliggare för Byggbranschen

 

Fritt antal projekt & UE

Vi krånglar inte - Hos oss finns det självklart inga begränsningar på hur många projekt ni kan använda er personalliggare på eller hur många ansluta UE. 
Inga dolda avgifter - inga begränsningar i antal projekt - inga månadskostnader!

 

Ingen dyr extra hårdvara

Vårt system kräver ingen extra hårdvara som du måste hyra för att komma igång utan man använder sig antingen av en dator, mobiltelefon eller surfplatta.
Snabbt - enkelt - prisvärt! 

 

Inga månadskostnader

Kanske har du 2 st projekt per år och vill inte sitta och betala för ett system som du inte använder. Vi själva och många andra gillar inte månadskostnader så vi har valt att köra vår personalliggare utan! I vår BAS-version ingår det 15 st egna anställda och fritt antal UE och projekt. 

Personalliggare som klarar alla krav och regler

Personalliggare för Byggbranschen

Personalliggare ska från och med den 1 januari 2016 föras på byggarbetsplatser där byggverksamhet bedrivs. De nya bestämmelserna tillämpas på byggverksamhet som startar efter ikraftträdandet, det vill säga efter årsskiftet 2015–2016. Bestämmelserna tillämpas också på byggverksamhet som startat före ikraftträdandet om verksamheten kan antas pågå efter den 30 juni 2016.

Både den som bedriver byggverksamheten och byggets byggherre har skyldighet att se till att det finns en personaliggare på byggarbetsplatsen och att den upprättas och hanteras på rätt sätt. Läs vidare om vilka skyldigheter samt läs om definitioner av bland annat begreppen byggverksamhet och byggarbetsplats som de nya bestämelserna innehåller.

Vår Personalliggare för byggbranschen följer självklart Skatteverkets regler och kräver varesig någon extra utrustning eller dyr installation. Det enda som behövs är en dator/mobil eller surfplatta med internetuppkoppling för att komma igång. 

­ Fritt antal projekt

­ 15 st egna användare

­ Fritt antal UE

­ Säkert förvar i molnet

­ Enkel in-och utcheckning

­Obegränsad användning

­ Realtidssynk

­ Exportera enkelt

­ Inga månadskostnader

­ Lagras den tid lagen kräver

­ Klarar Skatteverkets alla krav & regler

 

Vill ni även ha en Terminal på arbetsplatsen? Det ordnar vi också såklart!

Läs mer

Prova personalliggaren gratis
i 30 dagar!

Kontakta oss

Det är enkelt att komma igång

1. Logga in i ert system

Med er administratörsinloggning loggar ni in och lägger in er personal med namn, personnummer och epostadress för inloggning.

2. Anmäl projektet till Skatteverket

Har ni ett projekt där den total kostnaden är mer än 4 prisbasbelopp så går ni in på Skatteverkets hemsida och anmäler projektet för att tilldelas ett identifikationsnummer.

3. Skapa projekt

I administrationen så skapar ni ett projekt som ni tilldelar ett eget namn och ni skriver även in det identifikationsnummer ni fått från Skatteverket. När projektet är skapat genereras automatiskt ett informationsblad som ni kan skicka till era UE.

4. Skicka informationen till era UE

När projektet är skapat genereras automatiskt ett informationsblad som ni kan skicka till era UE. Här finns all information som er UE behöver för att de ska kunna stämpla in på ert projekt.

5. Stämpla in & ut

Er personal & och UE kan enkelt stämpla in och ut sig med hjälp av sina mobiltelefoner men ni kan även välja och sätta upp en terminal på projektet ifall ni önskar. Terminalen kan bestå av en surfplatta eller dator med internetuppkoppling.

6. Håll koll & backup

Ni kan enkelt hålla koll på alla stämplingar i administrationen och systemet backupas 3 gånger per dag och vi behåller självklart alla era stämplingar i 2 år - precis som Skatteverket kräver! 

Marknadens enklaste personalliggare

Endast 8 495:-

+1 990:-/år